На Росії відреагували на заклик УАФ заборонити матч збірної рф проти Сербії: вболівальники висміяли заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
174
0 голосів
На Росії відреагували на заклик УАФ заборонити матч збірної рф проти Сербії: вболівальники висміяли заяву
Російські вболівальники. Фото: Google
Депутатка Державної думи Світлана Журова обурилася намаганням Української асоціації футболу завалити збірній росії зіграти проти сербів. Вболівальники з рф відреагували на слова політика.

УАф звернулася до ФІФА, УЄФА та Футбольного союзу Сербії з офіційним листом з вимогою вжити заходів для запобігання поверненню російського футболу на міжнародну арену.

Світлана Журова не сумнівається, що її країна-терорист проведе не один футбольний спаринг, а думка України вже нікого у світі не цікавить.

«Ми дружимо з тими, з ким дружимо, а з нами дружить той, хто хоче з нами дружити і грати матчі. Я допускаю, що у нас буде ще багато товариських ігор, наприклад, із країнами з Латинської Америки. І що, вони будуть далі обурюватися? Вони вже й так усіх замучили, і багато хто їх не слухає».

Також політик заявила, що наша держава не хоче будувати дружні відносити з російськими терористами.

«Це ніяк не пов'язано з поверненням куди-небудь, це просто товариські матчі. Українці не захотіли бути нашими братами, а з сербами ми дружимо, ми - брати. І вони більш послідовні в наших взаєминах між країнами», — сказала Журова у коментарі російським ЗМІ.

Російські вболівальники пояснили у коментарях на сайті Sports.ru, чому українці виступають проти росії, а також висловилися про «не захотіли бути наші братами».

«Це пощастило, що у Сербії немає спільного кордону. А то з огляду на їхнє прагнення до ЄС уже знайшли б у них нацистів», — Leon Petov

«До речі, теж цікаво, чому вони братами бути не хочуть. Ну стріляють, ну ким не буває», — Cruel Snake

«Дружать, бо немає спільного кордону ((((», — Beyond

«Не захотіли бути наші братами» 🤣🤣🤣🤣. Ви серйозно??? Хіба брат брата брата вбиває??? Нападае???», — Кatalonec.uz

Нагадаємо, що усі російські футбольні клуби та національна збірна рф отримали заборону на проведення офіційних поєдинків після того, як президент країни-агресора розв’язав війну про України.