Футбольна асоціація Англії звинуватила Ярмолюка в неналежній поведінці у матчі АПЛ: що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
670
0 голосів
Футбольна асоціація Англії звинуватила Ярмолюка в неналежній поведінці у матчі АПЛ: що сталося
Єгор Ярмолюк. Фото: Google
Футбольна асоціація Англії (FA) звинуватила англійський Брентфорд у неспроможності проконтролювати належну поведінку Єгора Ярмолюка, який отримав жовту картку, під час матчу проти Астон Вілли (1:2).

У неділю, 17 грудня, в рамках 17-го туру АПЛ Брентфорд на своєму полі зустрічався з Астон Віллою (1:2). Український легіонер господарів Єгор Ярмолюк залишився у запасі, але вийшов на поєдинок на 89-й хвилині.

У кінці матчу між гравцями обох команд виникла сутичка. Півзахисник гостей Бубакар Камара вдарив в обличчя нашого співвітчизника та отримав червону картку. Українцю рефері показав «гірчичник».

Футбольна асоціація Англії звинуватила Брентфорд у тому, що клуб не зміг забезпечити належну поведінку Ярмолюка у цій грі.

«Брентфорд не зумів забезпечити належну та/або непровокаційну поведінку своїх гравців на 85-й хвилині. Також клубу не вдалося забезпечити, щоб його гравці та/або тренери поводилися належно та/або не провокували суперників на 90+8-й хвилині», – йдеться в офіційній заяві FA.

Поки невідомо, що може загрожувати Єгору у випадку, якщо його поведінку дійсно визнають провокативною.

  • Ярмолюк у нинішньому сезоні за Брентфорд у всіх турнірах провід десять матчів, але не відзначився результативними діями.
  • Після цього матчу Астон Вілла з 38 очками в активі йде третьою у турнірній таблиці АПЛ. Брентфорд Єгора Ярмолюка розташувався на 12 позиції, набравши 19 очок.
  • Наступний матч команда українського футболіста зіграє проти Вулвергемптона (27.12). Також у грудні Брентфорд зустрінеться з Крістал Пеласом (30.12).