«Нам треба робити, як Шахтар»: колега зрадника Тимощука порівняв Зеніт з донецьким клубом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
173
0 голосів
«Нам треба робити, як Шахтар»: колега зрадника Тимощука порівняв Зеніт з донецьким клубом
Анатолій Тимощук та Андрій Аршавін. Фото: Google
Колишній гравець лондонського Арсенала, а зараз заступник генерального директора петербурзького Зеніту, Андрій Аршавін порівняв російський клуб, де працює зрадник Анатолій Тимощук, з донецьким Шахтарем.

Андрій Аршавін зізнався, що рекомендував власнику Зеніта наслідувати модель розвитку Шахтаря, підписуючи бразильських футболістів.

«Десять років тому я говорив господареві клубу, що нам треба робити так, як Шахтар. І, в принципі, ми тепер стали схожі на Шахтар».

Заступник гендиректора пітерців заявив, що хоче, щоб Зеніт був схожий на Барселону.

«Природно, за філософією я б хотів, щоб ми були як Барселона. Але для цього потрібно, щоб клубна академія випускала гравців. А для цього потрібно не тільки гроші вкладати в академію, а й душу, філософію прищеплювати», — наводять слова Аршавіна російські ЗМІ.

  • Андрій Аршавін виступав за Арсенал з 2009-го по 2012 рік.
  • Наразі колишній гравець Шахтаря входить до тренерського штабу російського Зеніту.
  • Зрандник України працює в клубі рф з 2017-го року.
  • Рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ від 11 березня 2022 року Тимощука позбавили всіх титулів переможця і срібного призера чемпіонату, Кубка, Суперкубка України.
  • Також ексфутболіста виключили з реєстру гравців збірних і довічно заборонили займатися футбольною діяльністю в Україні.
  • До виключення з реєстру Тимощук був рекордсменом збірної за кількістю проведених матчів - 144.