Трубін допоміг Бенфіці вийти на перше місце в чемпіонаті: український голкіпер став гравцем матчу з Брагою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
468
0 голосів
Трубін допоміг Бенфіці вийти на перше місце в чемпіонаті: український голкіпер став гравцем матчу з Брагою
Анатолій Трубін. Фото: Google
У матчі 14 туру чемпіонату Португалії Брага у домашньому поєдинку приймала Бенфіку, за яку виступає Анатолій Трубін. Матч завершився мінімальною перемогою гостей.

17 грудня в рамках 14-го туру португальської Прімейри Бенфіка на виїзді зустрічалася з Брагою. Матч завершився мінімальною перемогою лісабонського клубу.

Бенфіка доволі активно розпочала перший тайм та вийшла вперед вже на самому початку зустрічі після того, як Каспер Тенгстедт на третій хвилині відправив м'яч у сітку воріт.

У другій половині зустрічі голів команди не забивали. В підсумку матч завершився перемогою столичного гранда із рахунком 1:0.

Зазначимо, що в основі Бенфіки на цей поєдинок вийшов український голкіпер Анатолій Трубін, який здійснив шість сейвів. Українця визнали гравцем матчу.

Чемпіонат Португалії. 14 тур

Брага – Бенфіка – 0:1

Гол: Тенгстедт, 3

  • Для Анатолія Трубіна це був уже 18-й матч за Бенфіку в цьому сезоні. На даний момент він пропустив 16 м’ячів та сім разів залишив свої ворота «сухими».
  • Після цієї перемоги Бенфіка з 33 очками в активі вийшла на перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Португалії. Проте Порту та Спортинг, у яких 31 бал, мають по грі в запасі.
  • Наступний матч підопічні Рогера Шмідта зіграє 21 грудня проти АВС в рамках Кубку португальської ліги.