Колишній хавбек збірної України зустрівся з екстренером Росії: на фото потрапив ще один відомий фахівець

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
294
0 голосів
Колишній хавбек збірної України зустрівся з екстренером Росії: на фото потрапив ще один відомий фахівець
Денис Олійник. Фото: ФК ЛНЗ
Український півзахисник ЛНЗ Денис Олійник завітав до Нідерландів, аби пройти стажування у ПСВ, де головним тренером працює добре знайомий йому Петер Бош. Також він зустрівся з екскоучем збірної Росії Гусом Гіддінком.

36-річний хавбек ЛНЗ Денис Олійник під час зимової відпустки вирішив відвідати Нідерланди, де зустрівся із головним тренером ПСВ Петером Бошем та колишнім наставником збірної Росії Гусом Гіддінком.

Футболіст поділився світлиною із тренерами на своїй особистій сторінці в інстаграмі та розповів, що спочатку заїхав у місто Арнем, де він захищав кольори Вітесса з 2014 по 2016 рр. (61 матч, десять голів, вісім асистів), а потів відправився на стажування до ПСВ до свого знайомого спеціаліста Боша.

Приємною несподіванкою для Олійника під час перебування на базі ПСВ стала зустріч із Гіддінком, про що він відверто зізнався.

«Вишенькою на торті стало знайомство з легендою світового футболу, ім'я якого не потребує оприлюднення», – написав у пості Олійник.

  • Зазначимо, що Олійник виступав під керівництвом Боша за Вітесс з 2014 по 2015 рр. (49 матчів, вісім голів, вісім асистів);
  • В цьому сезоні досвідчений гравець провів за ЛНЗ 16 матчів, у яких забив один гол та віддав одну результативну передачу;
  • У його активі з 2010 по 2015 рр. є також 12 поєдинків за національну збірну України, у яких він відзначився двома асистами;
  • Гіддінк тренував збірну Росії з 2006 по 2010 рр.