Суперник Забарного, який знепритомнів на полі, прийшов до тями: лікарі розповіли, що сталося з капітаном Лутона

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
598
0 голосів
Суперник Забарного, який знепритомнів на полі, прийшов до тями: лікарі розповіли, що сталося з капітаном Лутона
Том Лок'єр на газоні. Фото: Reuters
Поєдинок 17-го туру АПЛ між Борнмутом та Лутоном було зупинено на 60-й хвилині гри через серцевий напад у капітана команди гостей Тома Лок'єра – лікарі розповіли, у якому нині стані перебуває гравець.

Матч 17-го туру англійської Прем'єр-ліги між Борнмутом та Лутоном не було дограно через інцидент на полі.

На 59-й хвилині за рахунку 1:1 капітан гостей Том Лок'єр втратив свідомість і впав на газон. Суддя зупинив гру та покликав на поле лікарів, які забрали валійця в підтрибунне приміщення.

Пізніше прес-служба Лутона у своїх соціальних мережах повідомила про стан здоров'я їхнього капітана:

«Наш медичний штаб підтвердив, що Том пережив зупинку серця на полі, але реагував у той момент, коли його виносили на ношах. Він отримав подальше лікування на стадіоні, за що ми ще раз дякуємо медичним бригадам з обох сторін.

Тома відправили до шпиталю, де, як ми можемо запевнити вболівальників, він у стабільному стані і проходить подальші тестування, його родина знаходиться поруч. Ми хотіли б подякувати всім за підтримку, турботу та теплі повідомлення для Лок’єра».

Це вже не перший подібний випадок, який трапився із гравцем, зазначає BBC. У травні 2023 року захисник втратив свідомість на полі у фіналі плей-оф за вихід в АПЛ проти Ковентрі. Тоді його замінили, а матч дограли.