«Більше дров, ніж феєрверків»: огляд італійських ЗМІ на гру Малиновського у матчі Дженоа – Ювентус

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
575
0 голосів
«Більше дров, ніж феєрверків»: огляд італійських ЗМІ на гру Малиновського у матчі Дженоа – Ювентус
Руслан Малиновський. Фото: Google
Провідні італійські спортивні ЗМІ жваво відреагували на доволі несподівану нічию Ювентуса у гостьовій грі проти Дженоа в 16-му турі Серії А (1:1).

В єдиному п’ятничному поєдинку 16-го туру італійської Серії А Дженоа відібрала очки в одного з лідерів чемпіонату Ювентуса, розійшовшись з туринцями результативною мировою (1:1). 

Український півзахисник «грифонів» Руслан Малиновський відіграв весь матч, але нічим особливим крім жовтої картки не відзначився.

Сайт sport-express.ua провів раноквий моніторинг італійських спортивних видань, виокремивши написане саме про Малиновського

Calciomerato – 6.5/10

«Більше дров, ніж феєрверків для українця, змушеного діяти на позиції правого півзахисника і з невеликою кількістю можливостей просуватися вперед».

Pianeta Genoa – 6/10

«У нього була нова роль: подалі від воріт, щоб надати якості маневрам червоно-синіх. Відзначився серйозним непорозумінням з Баделем, якому віддав неточну передачу, хоча той пропонував інший вид пасу».

Eurosport – 5.5/10

«Юве побоювався його лівої ноги, адже Малиновський забив їм чотири голи в шести зустрічах до сьогоднішнього дня. Але українець мало що зробив цього вечора, засвітившись лише з перервами».

Calcio Оasport – 6/10

«У нього є наступальні ідеї, в цьому немає жодних сумнівів. Йому також вдавалося часом поєднувати в собі якості інтенсивності».

Ilgiornale – 5.5/10

«Він з'явився на початку матчу з ударом з-за меж поля, своєю фірмовою родзинкою, але потім зник». 

Tuttomercatoweb – 5.5/10

«Показує свої якості лише ривками, роблячи надто довгі перерви, через які він випадає з гри, не маючи змоги повернутися до неї знову».

  • Після 16-ти турів Дженоа має в активі 16 очок та посідає 14-ту сходинку в турнірній таблиці італійської Серії А. 
  • В наступному турі команда Альберто Джилардіно на виїзді зіграє проти Сассуоло. Поєдинок відбудеться 22 грудня. Початок о 19:30.
  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 15 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, дві результативні передачі. 
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.