«З цим тренером я майбутнього тут не бачу»: Коноплянка прокоментував скандальну заяву президента ЧФР

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
282
0 голосів
«З цим тренером я майбутнього тут не бачу»: Коноплянка прокоментував скандальну заяву президента ЧФР
Євген Коноплянка, фото: Google
Півзахисник ЧФР Євген Коноплянка розповів, чи дійсно взимку буде припинена його співпраця з румунським клубом.

Коноплянка розповів про його ситуацію у ЧФР.

«Поведінку тренера я не розумію. Перед тим, як приходити у команду, я йому зателефонував, щоб переконатися, що я йому потрібен. Тому що клуб сказав, що хоче мене бачити. Я поговорив з ним через телефон – він сказав, що чекає мене.

Я дізнався, за якою тактикою ми граємо, адже знав, що він любить грати 5-3-2. І це означає, що я можу грати тільки нападника у цій схемі, але ж розумію, що у 34 роки стати нападником буде не так легко. Але він додав, що планує змінювати на 4-3-3. Тоді це все змінювало, але коли я приїхав до клубу він мене жодного разу не награвав станом на сьогодні». 

Також Євген прокоментував слова президента ЧФР.

«Я запитав у нього: «Так чому я тут? Я приїхав не за грошима, а для того, щоб грати, вигравати трофеї». Після чого він не зміг на це дати відповідь. Тільки сказав, що йому теж тут важко даються якісь рішення. Не знаю що це могло означати, але точно мене ця ситуація не влаштовує. Я сказав агенту, щоб передали в клуб, що з цим тренером я свого майбутнього тут не бачу.

Я чекаю зустрічі з президентом, але можу прояснити ситуацію щодо моїх травм. Я додам, що такого не було, що перед кожною грою я йшов з поля. Коли я був у гарній формі на тренуваннях і тренер робив мені компліменти, то навіть після цього він мене не награвав. Тому те, що сказав президент – неправда», – сказав Коноплянка в коментарі для Трибуни.

  • Коноплянка перейшов до ЧФР у липні цього року на правах вільного агента із польської Краковії.
  • Українець підписав контракт на два сезони з опцією пролонгації ще на рік, але з того часу провів за румунську команду 54 хвилини у чотирьох поєдинках.