Колишній форвард Динамо феєрить у Європі: Хацкевич розповів, чому він провалився в українській команді

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2395
0 голосів
Колишній форвард Динамо феєрить у Європі: Хацкевич розповів, чому він провалився в українській команді
Ілля Шкурін (справа). Фото: 400mm
Як вважає Олександр Хацкевич, його співввітчизнику Іллі Шкуріну не вдалося заграти в Динамо через більш позиційний футбол киян, який форварду не підходить.

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич у інтерв'ю сайту «Український футбол» поділився своїм поглядом на невдалі виступи свого співвітчизника Іллі Шкуріна у стані «біло-синіх».

Як вважає білорус, столична команда не показує підходящий для форварда футбол:

«У київському Динамо більше позиційний футбол, це не його футбол».

Також Хацкевич поділився своїми припущеннями, чому Шкурін так швидко залишив Динамо:

«У той час, коли Ілля прийшов у команду, вони більше грали в позиційний футбол, це не його найсильніша сторона. Коли потрібно десь тонко зіграти, підлаштуватися під стінку.

Час і війна вплинули на багато факторів, і на футбол зокрема. Легіонери, якщо вони залишилися в Україні, – або з Бразилії, або з африканських країн. Всі інші – покинули країну».

  • Шкурін виступав за Динамо з липня 2021 року по лютий 2022 року на правах оренди з московського цска. В стані киян Ілля провів 11 матчів, у яких оформив п'ять асистів.
  • Після початку повномасштабного вторгнення 24-річний форвард змінив вже три клуби: польський Ракув (два матчі), ізраїльський Маккабі Петах-Тіква (33 матчі, 15 голів), а нині є гравцем Сталі з Мельця.
  • У складі біло-синіх Шкурін відіграв 19 матчів, у яких забив 10 голів та віддав п'ять асистів, а також він визнавався гравцем листопада у польській Екстраклясі.
  • Його оренда в Сталі з цска закінчується 30 червня 2024 року, власне, тоді ж сплине терміну його контракт з клубом з країни-терориста.