«Завдяки Динамо я почав боронити нашу країну»: Алієв нецензурною лайкою відповів хейтерам

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
379
0 голосів
«Завдяки Динамо я почав боронити нашу країну»: Алієв нецензурною лайкою відповів хейтерам
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та національної збірної України Олександр Алієв жорстко відповів на критику з боку підписників в соціальних мережах за публікацію посвідчення учасника бойових дій.

Сьогодні, 13 грудня, Олександр Алієв, який несе службу в лавах ЗСУ, у власних соціальних мережах опублікував фото свого посвідчення учасника бойових дій.

Підписники колишнього лідера Динамо по-різному відреагували на світлину ексфутболіста.

Алієв пізніше видалив публікацію, але вийшов з жорсткою відповіддю фоловерам.

«Хочу сказати наступні слова пі***асам стосовно того, що я виставив у себе сьогодні на сторінці. Так, потім я видалив, але прочитав коментарі, де питають за що йому дали, як.

Я написав: «Перші місяці війни просто так не пройшли». І мені дуже приємно, що мене сьогодні нагородили».

Колишній гравець київського гранда нагадав критикам, що в перші дні повномасштабної війни вони тікали, а він став боронити Україну.

«Хочу вам сказати, га****чики, тоді коли почалася повномасштабна війна щось ви всі були на дорогах та почали з***уватись: хто на захід України, хто в Європу.

А я лишився тут, тому що я українець. Саме тут в Україні я став Алієвим. І завдяки київському Динамо я став і почав захищати нашу країну. А ви зараз вже почали кукурікати. П****и, смокчіть х**», – сказав Алієв у власному зверненні в Instagram.

  • Алієв перебував у структурі Динамо з 2002-го по 2010 роки, повернувшись до клубу вже у 2011-му та остаточно залишивши столичну команду у 2014 році.
  • Загалом за киян Олександр провів 132 поєдинки, забив 30 голів та віддав 27 результативних передач.
  • У складі національної збірної України Алієв зіграв 28 матчів та забив у них шість м'ячів.
  • Окрім Динамо Алієв на професійному рівні виступав за Локомотив з Москви, Анжи з Махачкали, Тараз з Казахстану, Дніпро та запорізький Металург.
  • Після початку повномасштабного вторгнення рф добровільно вступив до лав ЗСУ.