«Це фінал, і ми добре пораємося із фіналами»: тренер Порту залякує Шахтар напередодні вирішального матчу ЛЧ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
231
0 голосів
«Це фінал, і ми добре пораємося із фіналами»: тренер Порту залякує Шахтар напередодні вирішального матчу ЛЧ
Сержіу Консейсау. Фото: Google
Головний тренер португальського Порту Сержіу Консейсау напередодні поєдинку шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти донецького Шахтаря поділився очікуваннями від гри.

Сержіу Консейсау відповідаючи на питання журналіста стосовно налаштування на гру проти донецького Шахтаря в поєдинку шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів увімкнув у собі філософа та видав неоднозначний спіч.

«Гадаю, що це фінал. І ми добре пораємося із фіналами. Це фінал у цьому змаганні. Ми живемо за рахунок цих фіналів у цьому клубі. Будь-яке втрачене очко дуже засмучує нас. Ми звикли до такого тиску, це гарний тиск.

Тут, у цьому клубі, віддавати все недостатньо, необхідно діяти на межі можливостей. Ми знаємо про важливість гри, але, більше того, це наша щоденна робота. Якщо ми будемо компетентними, я переконаний, що справи підуть добре», –  сказав сеу Консейсау на передматчевій пресконференції.

Нагадаємо, що в матчі першого туру групового етапу ЛЧ Шахтар поступився Порту (1:3).

  • Поєдинок Порту – Шахтар буде зіграно у середу, 13 грудня. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом. 
  • Перед вирішальним матчем українська та португальська команди мають однакову кількість очок – по дев'ять, але «дракони» випереджають донеччан за додатковими показниками (3:1 перемога в першій грі).
  • Для виходу до 1/8 фіналу ЛЧ Шахтарю потрібно тільки перемагати свого суперника при чому з різницею в три і більше голів.