Ексзахисник Динамо забив клубу, фанати якого ображали Азов: відео голу гравця у європейському чемпіонаті

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
457
0 голосів
Ексзахисник Динамо забив клубу, фанати якого ображали Азов: відео голу гравця у європейському чемпіонаті
Домагой Віда. Фото: Google
У поєдинку 13-го туру грецької Суперліги афінський АЕК вдома здолав Аріс з Салоніків (1:0). Єдиним голом у зустрічі відзначився колишній захисник київського Динамо Домагой Віда.

Здається, роки його зовсім не беруть. Мова про одного з найкращих легіонерів в новітній історії київського Динамо Домагоя Віду.

Вихідними саме досвідчений, 34-річний хорватський захисник, став головним героєм АЕКа в матчі 13-го туру грецької Суперліги проти Аріса. 

Віда у своєму фірмовому силовому стилі, ударом головою після подачі з кутового, забив надважливий гол для АЕКа, який продовжує гонитву за Панатінаїкосом в чемпіонських перегонах Суперліги.

Нагадаємо, саме Аріс цьогоріч, в другому раунді кваліфікації Ліги конференцій, здолали за підсумком двох матчів київські динамівці (0:1, 2:1 (6:5 по пен.). 

Протистояння Динамо та Аріса запам'яталося не лише валідольним другим матчем і серією післяматчевих пенальті, а й максимально ницим вчинком фанатів грецького клубу, які вивісили образливий банер на адресу героїв України, бійців полку Азов.

Греція. Суперліга

13-й тур

АЕК – Аріс 1:0 (0:0)

Гол: Віда, 59.

▶️ Відео голу Домагоя Віди у ворота Аріса дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після 13-ти турів АЕК має 30 очок в активі та посідає другий щабель в турнірній таблиці грецької Суперліги. Відставання від Панатінаїкоса, який йде першим, складає одне очко.
  • Домагой Віда в поточному сезоні зіграв за АЕК в 16-ти поєдинках у всіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного центрального захисника в 1,5 мільйона євро.
  • У складі київського Динамо Домагой Віда відіграв 158 матчів: 13 голів, вісім результативних передач.