«Ми якраз готувалися до матчу»: Бущан розповів, скільки гравців Динамо цікавляться боями Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
251
0 голосів
«Ми якраз готувалися до матчу»: Бущан розповів, скільки гравців Динамо цікавляться боями Усика
Георгій Бущан. Фото: Динамо Київ
Голкіпер київського Динамо Георгій Бущан розповів, що в команді є декілька любителів боксу, а також заявив, що вони слідкують за боями Олександра Усика.

Георгій Бущан розповів чи є у київському Динамо фанати боксу:

«Так, я слідкую за нашими бійцями – за Олександром Усиком та за Денисом Берінчиком. Ми якраз були в Бухаресті, коли Усик бився, готувалися до матчу в Лізі Конференцій. Сиділи шість чи сім чоловік дивилися бій, підтримували Олександра та раділи його перемозі», – розповів воротар Динамо в коментарі для Tribuna.

  • Українець та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Після 15-ти турів (12 зіграних матчів) Динамо має в активі 22 очки та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома зіграє проти Оболоні. Поєдинок заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.