«Для нього це добре»: тренер Валенсії оцінив гру Яремчука у матчі Кубку Іспанії

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
693
0 голосів
«Для нього це добре»: тренер Валенсії оцінив гру Яремчука у матчі Кубку Іспанії
Роман Яремчук, фото: Валенсія
Головний тренер Валенсії Рубен Бараха поділився думкою про перемогу команди в матчі 1/32 фіналу Кубку Іспанії з Аросою (1:0), у якому Роман Яремчук забив переможний гол.

Головний тренер Валенсії оцінив гру Романа Яремчука і всієї команди в матчі з Аросою в Кубку Іспанії.

«Головне, що ми пройшли далі. Перший тайм ми провели краще з точки зору простору. Роман виконав хорошу роботу. Ми говорили про це в перерві. Ми не дуже добре провели другий тайм, не забили другий гол.

Усім потрібні хвилини, і Кубок дає таку можливість. Роман забив гол. Для нього це добре. У Каноса були хвилини, у Амальї та Дьяхабі теж. Хесус Васкес, який довгий час не грав, провів весь матч. Альберто також повернувся, і ми повинні отримати з цього позитивні моменти», – сказав Бараха в коментарі для клубу.

  • Яремчук виступає в іспанському клубі на правах річної оренди з Брюгге без можливості викупу. Контракт 28-річного українця з бельгійським клубом розрахований до 30 червня 2026 року.
  • У попередніх десяти матчах за «кажанів» форвард не відзначився жодною гольовою дією. Transfermarkt оцінює Яремчука в чотири мільйони євро.
  • Наступний матч Валенсія проведе в рамках Ла Ліги 8 грудня в гостях у Хетафе.