Українського футболіста забрали в ТЦК з вокзалу: тренер розповів, який клуб представляє воротар

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1981
0 голосів
Українського футболіста забрали в ТЦК з вокзалу: тренер розповів, який клуб представляє воротар
Микола Цимбал. Фото: Всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу
Головний тренер друголігового ФК ЮКСА Микола Цимбал прокоментував інформацію про те, що йому нібито вручили повістку на Закарпатті та забрали у ТЦК.

39-річний головний тренер ФК ЮКСА Микола Цимбал в інтерв’ю сайту «Український футбол» прокоментував інформацію видання про те, що йому нібито вручили повітку.

«Такого не було. Все нормально. У мене є офіційна відстрочка через дитину. Просто я планую їхати на Закарпаття, а там зараз масова перевірка чоловіків на вокзалі. Їх перевіряють і відразу везуть на медкомісію».

За словами коуча, в нього при собі були документи, які надають право на відстрочку він призову.

«Щоб уникнути непорозумінь, і мене не забрали в центр комплектування (ТЦК, – прим. Sport-express.ua), як це відбулося з деякими моїми знайомими, у тому числі й футболістами, я вирішив перестрахуватися. Мені порадили взяти листа у ПФЛ, що я і зробив».

Також Цимбал повідомив, що нещодавно до ТЦК забрали голкіпера Агробізнесу.

«Мені казали, що воротаря Агробізнесу Андрія Поповича пару днів назад забрали у центр комплектування прямо з вокзалу в Ужгороді, і він звертався за допомогою. Я не знаю, чим закінчилась ця історія», – розповів Цимбал.

  • Цимбал очолив ЮКСА на початку цього сезону. Команда після 17 зіграних поєдинків посідає другу сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 40 очок, як і лідер першості Звягель (команда з Житомирської області провела на один матч менше);
  • Попович у цьому сезоні зіграв 19 матчів за першоліговий Агробізнес та пропустив 17 м’ячів (сім зустрічей провів «на нуль»). Контракт 31-річного воротаря з клубом розрахований до 30 червня 2024 року. За даними порталу Transfermarkt Попович є громадянином Азербайджану.