«Лунін показує, що Зідан був неправий»: іспанське видання стало на сторону українського воротаря Реала

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3783
0 голосів
«Лунін показує, що Зідан був неправий»: іспанське видання стало на сторону українського воротаря Реала
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Іспанські журналісти – в захваті від того, як Андрій Лунін, попри не один сезон у глухому запасі Реала, не втрачає віри у те, що він отримає свій шанс у основі «вершкових».

Іспанський портал Relevo присвятив воротарю Реала Андрію Луніну чималий матеріал, в якому автори висловлюють захват українцем.

ВІдзначається, що після значних оренд ані Зінедін Зідан, який керував «вершковими» у 2019-2021 роках, ані його наступник Карло Анчелотті не давали йому значних шансів:

«У Реалі він ніколи не мав можливості довести свою цінність. Куртуа закрив йому шлях до місця в основі. Ані з Зіданом, ані з Анчелотті пізніше він не зміг порушити цей принцип. Але зараз Лунін показує, що Зідан був неправий». 

Втім, автори відзначають, що навтіь попри нелюбов у тренерів та більш сильних конкурентів Лунін не втрачає мотивації, через що його поважають одноклубники:

«Дискусії з тренером воротарів Луїсом Льорісом, несподівані заміни і дуже мала присутність. Навіть травма Куртуа не дала йому шансу поборотися за місце в основі.

Незважаючи на все це, він ніколи не втрачав бажання. Саме тому він заслужив повагу і любов своїх партнерів по команді, які не зрозуміли слів Анчелотті, коли той відправив його на лавку після чудової гри проти Кадіса».

Наостанок журналісти визнають, що останні виступи українця показують, що він гідний гри у стані «вершкових»:

«Його рівень викликав дебати серед фанатів, частина вболівальників закликає його замінити Кепу, який повернеться після травми в матчі проти Реал Бетіса. Дискусія, яка не існує для Анчелотті, і новий удар для Луніна, який принаймні зміг показати, що має рівень, достатній для того, щоб грати за Реал».

  • В активі українця цього сезону – шість матчів за Реал у всіх турнірах, чотири з яких – «на нуль», пропустив три голи.
  • Загалом ж Лунін відіграв у 23 поєдинках «вершкових» з 2018 року.
  • Контракт Андрія з його поточним клубом спливає, як стало відомо нещодавно, влітку 2025 року.