Роналду отримав гучного ляпаса від головного конкурента: екстренер Шахтаря використав свій телефон як VAR

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1142
0 голосів
Роналду отримав гучного ляпаса від головного конкурента: екстренер Шахтаря використав свій телефон як VAR
Кріштіану Роналду. Фото: Google
В поєдинку 15-го туру Професійної ліги Саудівської Аравії Аль-Хіляль розгромив Аль-Наср із зірковим португальцем Кріштіану Роналду та закріпився на чолі турнірної таблиці.

Головні претенденти на чемпіонський титул в Саудівській Аравії Аль-Хіляль та Аль-Наср влаштували розкішній матч, переможцями з якого вийшов не Кріштіану Роналду та компанія.

В другій половині другого тайму погром команди Луїша Каштру розпочав ексгравець римського Лаціо Сергей Мілінкович-Савич, який  головою замкнувши подачу Абдулхаміда.

Доволі швидко головна зірка Аль-Насра Кріштіану Роналду відповів розкішним ударом з льотута, але арбітр Вілмар Ролдан зафіксував офсайд у португальця. 

Керманич Аль-Насра Луїш Каштру намагався пояснити четвертому рефері, що положення поза грою не було, показуючи йому повтор... На своєму телефоні! Але, не подіяло.

Під завісу матчу остаточний розгром Аль-Насра оформув інший сербський легіонер Аль-Хіляля, колишній нападник лондонського Фулгема, Александар Мітровича.

▶️ Огляд поєдинку Аль-Хіляль– Аль-Наср дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Чемпіонат Саудівської Аравії

15-й тур

Аль-Хіляль– Аль-Наср – 3:0 (0:0)

Голи: Мілінкович-Савич, 64, Мітрович, 89, 90+2.

  • Наразі Аль-Наср посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії, маючи в активі 34 очок. Відставання від Аль-Хіляля складає вже вісім очок.
  • В наступному турі команда Луїша Каштру вдома прийматиме Аль-Ріяд. Поєдинок заплановано на 8 грудня. Початок гри о 20:00 за Києвом.
  • На наступному тижні Роналду і компанія зіграють також поєдинок азійської Ліги чемпіонів Істіклола з Душанбе. Матч пройде 5 грудня. Гра розпочнеться о 18:00.