Шевченку кинули виклик у боротьбі за посаду президента УАФ: «Готовий з ним конкурувати»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
12274
0 голосів
Шевченку кинули виклик у боротьбі за посаду президента УАФ: «Готовий з ним конкурувати»
Олег Печорний. Фото: Google
Голова Асоціації футболістів України Олег Печорний повідомив, що подаватиме свою кандидатуру на посаду голови УАФ, де суперничатиме з Андрієм Шевченком.

Олег Печорний відразу заявив, що не є членом команди Андрія Павелка.

«Я ніколи не був у команді Павелка і дуже часто його критикував. Мабуть, більше, ніж інші. Ніяких стосунків з Андрієм Павелко я не маю. 

З приводу обвинувачень - нехай це питання вирішують правоохоронні органи. Суд останньої інстанції встановлює є винною людина чи ні».

Функціонер вважає, що Андрію Шевченку потрібно визначитися, чи він тренує, чи йде балотуватися в президенти УАФ.

«На мою думку, йому потрібно визначитися - він тренер, радник Офісу Президента чи функціонер? 

Робота функціонера є дуже серйозною. Можливо, Андрія Миколайовича хочуть «запустити» в УАФ та привести «стару гвардію», яка ще працювала при Януковичові чи Порошенкові?».

Також голова АФУ пояснив, чому легенду українського футболу не варто вибирати президентом Української асоціації футболу.

«При всій повазі до Андрія Миколайовича, як до легендарного футболіста, в нього немає команди. До того ж, він являється резидентом Великобританії і може перебувати на території України лише 100 днів. 

Вибравши його головою УАФ, будь-який суд може скасувати це рішення. В будь-якому разі, я конкуруватиму з Андрієм Шевченком на виборах президента УАФ, якщо він подасть свою кандидатуру», — сказав Печорний у коментарі 1927.kiev.ua.

  • Над Андрієм Павелком ще з листопада 2022 року триває слідство у справі про розкрадання коштів на будівництво заводу з виготовлення штучних полів. Починаючи з лютого 2023 року, функціонера було відсторонено від своєї посади на час слідства.
  • Зазначимо, що у червні суддя Шевченківського районного суду міста Львова відправив Андрія Павелка в СІЗО.