Рекордсмен УПЛ за крок від підписання контракту з Інтером: інсайдер розкрив подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
496
0 голосів
Рекордсмен УПЛ за крок від підписання контракту з Інтером: інсайдер розкрив подробиці
Генріх Мхітарян. Фото: Google
Півзахисник італійського Інтера з Мілана та багаторічний капітан національної збірної Вірменії Генріх Мхітарян найпевніше продовжити кар'єру в своєму теперішньому клубі.

За інформацією італійського журналіста-інсайдера Ніколо Скіри, півзахисник Інтернаціонале Генріх Мхітарян, якого вітчизняні вболівальники футболу добре пам'ятають за виступами в складі донецького Шахтаря, під час зимової паузи підпише новий контракт з міланським грандом.

«Мхітарян за крок до продовження контракту з Інтером до 2025 року. Очікуємо підписання в грудні», – написав Скіра в своєму Х-акаунті.

Скоріш за все, мова йде про річний контракт із зарплатою в 3,8 мільйона євро на рік плюс бонуси. Інформує портал Tuttomercatoweb.

  • У поточному сезоні Генріх Мхітарян зіграв за Інтернаціонале в 17-ти поєдинках у всіх турнірах: два голи, чотири результативні передачі.
  • В Україні Генріх виступав за два донецьких клуба: Металург (2009-2010) та Шахтар (2010-2013).
  • Саме виступаючи за Шахтар Мхітарян забив 25 голів у сезоні 2012/13 років, встановивши бомбардирський рекорд УПЛ, який тримається й досі.
  • У складі Металурга вірменин провів 44 поєдинки: 16 голів, 11 результативних передач. У складі Шахтаря хавбек зіграв 106 матчів: 44 м'ячі, 23 асисти.
  • Transfermarkt оцінює Мхітаряна у шість мільйонів євро.