Анчелотті змінив тон стосовно Луніна: головний тренер Реалу пояснив, що він думає про українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
838
0 голосів
Анчелотті змінив тон стосовно Луніна: головний тренер Реалу пояснив, що він думає про українця
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Головний тренер Реалу Карло Анчелотті висловив думку про свого 24-річного українського голкіпера Андрія Луніна. Спеціаліст вважає, що той зможе претендувати на статус першого номера після повернення у стрій Кепи Аррісабалаги.

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті оцінив останні вдалі виступи воротаря Андрія Луніна та заявив, що той матиме шанс поборотися із Кепою Аррісабалагою за місце у воротах після його повернення з лікарняного.

«Лунін не думає про те, що завтра буде його остання гра. Коли Кепа повернеться, він змагатиметься із Луніним. Конкуренція хороша. У нас два воротарі високого рівня. Кожен з них може зробити внесок у результат команди своїми якостями», – цитує Анчелотті Marca.

  • Зазначимо, що через травму основного голкіпера Реалу 31-річного бельгійця Тібо Куртуа, який отримав надрив хрестоподібної зв’язки та вибув до березня 2024 року, перші два матчі «вершкових» у сезоні на воротах провів Лунін;
  • Однак у серпні мадридці взяли в оренду з Челсі 29-річного іспанця Аррісабалагу, який витіснив Луніна зі складу аж до листопада;
  • Після того, як Аррісабалага отримав розрив відвідного м’яза, українець повернувся у ворота та провів ще три гри;
  • Лунін в цих п’яти зустрічах пропустив два голи (три матчі провів «на нуль»);
  • Контракт воротаря із клубом спливає 30 червня 2024 року;
  • Раніше Анчелотті заявляв, що Кепа одразу повернеться до основи після одужання на домашній матч із Гранадою у 15-му турі Ла Ліги, що відбудеться 2 грудня.