«Було неприємно»: колишній захисник збірної України згадав негарний вчинок Блохіна на Євро-2012

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1698
0 голосів
«Було неприємно»: колишній захисник збірної України згадав негарний вчинок Блохіна на Євро-2012
Олександр Кучер. Фото: Reuters
Ексзахисник Шахтаря та національної збірної України Олександр Кучер залишився розчарований тим, що на двох чемпіонатах Європи, на які їздив у складі синьо-жовтих, зіграв лише один матч.

Колишній захисник Шахтаря та збірної України Олександр Кучер шкодує про те, що за Олега Блохіна не зіграв жодного матчу на Євро-2012, яке приймали Україна та Польща, про що розповів в інтерв’ю сайту «Український футбол».

«Звісно, хотілося грати. Особливо, коли ігри 2012 року в Україні проходили. Грати на «Донбас-Арені» і не вийти, це, звичайно, було неприємно».

Кучер також згадав, що за Михайла Фоменка на чолі синьо-жовтих на Євро-2016, що проходило у Франції, ситуація для нього стала ненабагато кращою, адже він взяв участь в одній грі.

«Зіграв лише останню гру, коли вже нічого не вирішувалося. Полякам також програли (0:1). Хотіли, звісно, виграти», – сказав Кучер.

  • Нагадаємо, що на Євро-2012 Україна з трьома очками посіла третє місце в групі разом з Англією, Францією та Швецією;
  • На чемпіонаті Європи-2016 синьо-жовті завершили груповий етап на останній сходинці у квартеті із Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією, не набравши жодного балу;
  • Кучер відіграв 38 хвилин в останній зустрічі із поляками;
  • Загалом у складі збірної з 2006 по 2017 рр. захисник відіграв 57 матчів та забив два голи.