«У нього нема ніяких шансів, ми всьо парєшалі»: колишній зять Ющенка виступив проти Шевчука

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
437
0 голосів
«У нього нема ніяких шансів, ми всьо парєшалі»: колишній зять Ющенка виступив проти Шевчука
Віктор Ющенко та Олексій Хахльов. Фото: Google
Кандидат у голови Рівненської асоціації футболу В’ячеслав Шевчук розповів, як прийняв рішення балотуватися на голову Рівненської асоціації футболу та про свій відхід з Вереса.

В’ячеслав Шевчук заявив, що Олексій Хахльов, який є колишнім зятем експрезидента України Віктора Ющенка, говорив Івану Надєїну, що питання про переможця на виборах на голову Рівненської асоціації футболу вирішено не на користь ексгравця Шахтаря.

«Я прийняв це рішення після того, як Мацюка не допустили до виборів, і я побачив, яка шалена корупція відбувається на Волині. 

Останньою краплею стало, коли Хахльов підійшов до Надєїна перед матчем Верес – Зоря і сказав: «У Шевчука нема ніяких шансів, ми всьо парєшалі».

Після подібної ситуації колишній захисник збірної України вирішив піти з Вереса.

«А я – спортсмен, і не люблю таких договірняків. І щоб не було подвійних стандартів, я прийняв рішення піти із Вереса», — сказав Шевчук у коментарі для «Українському футболу».

  • Нагадаємо, бізнесмен з Острога Олексій Хахльов, а також кандидат у народні депутати України на виборах-2012, був одружений зі старшою донькою екс-президента Віктора Ющенка Віталіною. 
  • Вони жили в Острозі на Рівненщині та виховували двох спільних дітей та по одному від попередніх шлюбів.
  • В’ячеслав Шевчук виступав за Шахтар з 2000 по 2001 рік та з 2005 по 2016 рік. Загалом у помаранчево-чорній футболці захисник відіграв 162 поєдинки: два голи.
  • Окрім Шахтаря, Шевчук також грав за Поділля, Металурги із Запоріжжя та Донецька, Дніпро та російський Шинник з Ярославля.
  • У складі національної збірної України Шевчук провів 56 матчів.