«Головний тренер дуже хотів Яремчука»: Циганик розповів, що Валенсія не буде переривати оренду Яремчука

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
455
0 голосів
«Головний тренер дуже хотів Яремчука»: Циганик розповів, що Валенсія не буде переривати оренду Яремчука
Роман Яремчук, фото: Валенсія
Журналіст Ігор Циганик заявив, що інформація бельгійського видання про бажання Валенсії розірвати орендну угоду з українським форвардом Романом Яремчуком не відповідає дійсності.

Ігор Циганик розповів, що Валенсія не збирається переривати оренду Яремчука.

«Чи правда, що Валенсія хоче розірвати орендну угоду з Яремчуком? Неправда. Головний тренер Валенсії Рубен Бараха дуже хотів Яремчука. Він його дивився у Бенфіці. Вони шукали нападника. Він дивився, він хотів Яремчука. Можливо, десь треба акліматизуватись Роману, але те, що там пишуть – це все маячня.

Це зараз просто видумують, вигадують, придумують, розказують. Яремчук – дуже позитивний і колективоутворюючий чоловік. Я його знаю дуже давно. Які у нього можуть бути проблеми в спілкуванні?», – сказав Циганик в ефірі «Football Hub».

  • Раніше повідомлялося про те, що Яремчук не може повноцінно адаптуватися у Валенсії. Український форвард відреагував на інформацію іспанської преси, назвавши її «дурницями».
  • В нинішньому сезоні Роман зіграв у восьми матчах Валенсії в усіх турнірах: без результативних дій.
  • Наразі команда Барахи йде на дев’ятому місці у Ла Лізі, маючи 18 очок за 13 турів. В наступному матчі 25 листопада Валенсія вдома зіграє проти Сельти.