«Одні роблять свою роботу, а іншим вічно щось заважає»: в Динамо жорстко відреагували на звинувачення Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
273
0 голосів
«Одні роблять свою роботу, а іншим вічно щось заважає»: в Динамо жорстко відреагували на звинувачення Шахтаря
Сергій Мохник та головний тренер Динамо U-19 Ігор Костюк. Фото: ФК Динамо
Заступник генерального директора Динамо Сергій Мохник відповів головному тренеру Шахтаря U-19 Олексію Бєліку на його звинувачення в бік київського клубу у «нечесній» грі.

Днями головний тренер молодіжної команди Шахтаря U-19 Олексій Бєлік пожалівся, буцімто на відсутність рівних умов у юнацькому чемпіонаті, ледь не прямим текстом звинувативши київське Динамо, що вони, мовляв, привілейовані.  

«Ми команда, яка два дні дістається до місця проведення поєдинку Юнацької ліги УЄФА та два дні повертається до України. Більшість команд не йдуть назустріч, не хочуть переносити гру та змінюватись турами.

Я дуже уважно стежу за Динамо U19, яке грає лише у чемпіонаті та постійно перебуває на базі, всі команди приїжджають до них», – сказав Бєлік в інтерв'ю клубній пресслужбі Шахтаря.

Й от, Бєліку, який не вперше має претензії до київського клубу, відповів заступник генерального директора Динамо Сергій Мохник. 

«Зверніть увагу, що всіх лідерів турнірної таблиці U19 – «Рух», «Шахтар» та «Дніпро-1» – ми обіграли з однаковим рахунком (2:0) у календарних матчах, які ніхто не переносив. І не пропустили жодного м'яча.

Одні роблять свою роботу, а іншим вічно щось заважає», – сказав Мохник в інтерв’ю клубній пресслужбі Динамо.

  • В молодіжному чемпіонаті України  Шахтар (U-19) після 15 турів (14 зіграних матчів) має в активі 34 очки та посідає другу сходинку в турнірній таблиці. 
  • Київське Динамо (U-19) випереджає «гірників» на один пункт та посідає перший щабель.