Дві збірні хочуть зіграти з Росією: в одній із них виступає захисник Шахтаря, інша – невизнана держава

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
496
0 голосів
Дві збірні хочуть зіграти з Росією: в одній із них виступає захисник Шахтаря, інша – невизнана держава
Фанати збірної росії. Фото: Google
Національна збірна Танзанії виявила бажання зіграти товариський матч проти команди росії. Поєдинок може пройти або на території рф, або на африканському континенті.

Нарешті знайшли «гідного» суперника! Мова про збірну росії, яка в умовах майже тотальної ізоляції продовжує грати з будь-якою командою, яка згодна заплямувати свою репутацію поєдинком проти підданих путіна.

Так з повідомлень пропагандиських ЗМІ стало відомо, що збірна Танзанії виявила бажання зіграти товариський матч із росією наступного року.

Також представники країни-404 можуть зіграти ще й проти збірної Занзібару! Невизнаної держави, яка входить до складу Танзанії. 

«Ми обговорили деякі питання співпраці з менеджерами та організаторами змагань із рф. росія – хороший партнер із відмінною репутацією для Занзібару.

Дружба між нашими країнами триває дуже довго, ще з часів СРСР, і ми цінуємо всі стосунки з цією країною», – цитує президента Федерації футболу Занзібару Сулеймана Джабіра сайт пропагандиський портал sport24.

  • У складі збірної Танзанії виступає захисник донецького Шахтаря Новатус Міроші. 
  • На рахунку 21-річного футболіста 16 поєдинків за свою країну: два голи.
  • 10 жовтня Виконком УЄФА під час свого засідання не зміг знайти технічне рішення, яке б дозволило російським збірним повернутися в міжнародний футбол.
  • Кількома тижнями раніше стало відомо, що УЄФА мала намір допустити до змагань під своєю егідою молодіжні команди збірної росії U-17: хлопчачу та дівочу. 
  • 4 жовтня, з'явилась інформація, що ФІФА розглядає скасування повної заборони для збірних росії на участь у міжнародних турнірах.
  • З початком повномасштабної війни в Україні всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА.