Ще два колективні члени готові скликати конгрес УАФ: відставка Павелка все ближче

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
313
0 голосів
Ще два колективні члени готові скликати конгрес УАФ: відставка Павелка все ближче
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Всеукраїнське обʼєднання тренерів з футболу та Українська асоціація електронного футболу підтримають вимогу про проведення позачергового конгресу УАФ.

Голова Всеукраїнського обʼєднання тренерів з футболу Микола Павлов заявив, що організація підпише лист з вимогою скликання позачергового конгресу УАФ:

«Ми теж підпишемо цей лист таким же рішенням, яке прийняла більшість членів УАФ. Звісно, ми теж за проведення позачергового конгресу. Але у своїй організації ми поки не проводили конгрес, щоб прийняти спільно таке рішення. Хоча іншої думки в цій ситуації бути не може. Не може ж організація стільки часу бути без керівника», – повідомив Павлов кореспонденту Tribuna.

Очільник Української асоціації електронного футболу Владислав Шовковський розповів, що його організація підтримає вимогу про проведення позачергового конгресу УАФ:

«Ми розуміємо, що є певне невдоволення у футболі. Враховуючи, що історично ми займались іншим напрямком футбол, в цьому випадку наша позиція – з усіма. Тому ми не будемо перешкоджати тим процесам, які відбуваються. Тим паче є загальне невдоволення та потреба змін», – сказав Шовковський в коментарі для Tribuna.

Зазначимо, що з цими двома організаціями вже щонайменше 31 колективний член УАФ вимагає проведення конгресу, а для його скликання потрібно 30 вимог.

  • Над Андрієм Павелком ще з листопада 2022 року триває слідство у справі про розкрадання коштів на будівництво заводу з виготовлення штучних полів.
  • Починаючи з лютого 2023 року, функціонера було відсторонено від своєї посади на час слідства.
  • У червні суддя Шевченківського районного суду міста Львова відправив Андрія Павелка в СІЗО.