Реал провів перемовини з можливим новим тренером: спеціаліст добре відомий українським вболівальникам

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
367
0 голосів
Реал провів перемовини з можливим новим тренером: спеціаліст добре відомий українським вболівальникам
Роберто Де Дзербі. Фото: ФК Брайтон
Президент Реала Флорентіну Перес зацікавлений у запрошенні в клуб 44-річного італійського головного тренера Брайтона Роберто Де Дзербі, який раніше очолював Шахтар.

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі може очолити Реал.

За інформацією видання Sport.es, президент мадридців Флорентіно Перес не планує продовжувати угоду із чинним наставником Карло Анчелотті, якого сватають у збірну Бразилії, і бачить його наступником екскоуча Шахтаря.

Реал уже зв’язався із Де Дзербі. Переговори знаходяться на початковій стадії. Перес вважає, що наставник Брайтона готовий зробити наступний крок в кар’єрі та цінує його за вмілу роботу із молодими футболістами.

  • Зазначимо, що контракт Де Дзербі із Брайтоном розрахований до 30 червня 2026 року;
  • Команду він очолив у вересні минулого року та привів її до шостого місця в АПЛ, яке дає путівку у груповий етап Ліги Європи;
  • В цьому сезоні чемпіонату Англії Брайтон після 12 турів посідає восьме місце у таблиці, маючи 19 очок. У ЛЄ команда після чотирьох турів знаходиться на другому місці із сьома балами в активі;
  • Де Дзербі очолював Шахтар у сезоні 2021/22 та виграв із ним Суперкубок України. Через початок повномасштабного вторгнення рф тренер та клуб розірвали угоду влітку 2022 року за згодою сторін.