«Чого це ми сц*куни?»: Мессі ледве не побився із партнером Луніна у скандальному матчі – відео моменту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
413
0 голосів
«Чого це ми сц*куни?»: Мессі ледве не побився із партнером Луніна у скандальному матчі – відео моменту
Ліонель Мессі та Родріго. Фото: Скріншот
Напередодні в поєдинку відбору на чемпіонат світу 2026 року Аргентина на виїзді здолала Бразилію (1:0). Поєдинок запам'ятався безладами на трибунах та конфліктом між Ліонелем Мессі та Родріго.

Лідер та капітан національної збірної Аргентини Ліонель Мессі не зміг стримати емоцій під час матчу відбору до ЧС-2026 проти Бразилії (1:0).

Поєдинок між надпринциповими суперниками розпочався із затримкою через безлад на трибунах. Поліція почала бити кийками фанатів Аргентини і Ліонель Мессі намагався прорватися  на трибуну, щоб заспокоїти правоохоронців.

Коли ж гравці збірної Аргентини повернулись на поле, Родріго де Пауль в емоційній манері щось обговорював з зіркою Реала Родріго і до них вирішив приєднався й Мессі, який під час суперечки схопив бразильця за шию.

«Якщо ми чемпіони світу, то чого це ми сц*куни?», – саме такі слова ніби сказав Мессі, звертаючись до Родріго. Інформує портал Pasta de Campeón.

Щодо самої гри, то її виграли аргентинці, завдяки точному удару захисника Ніколаса Отаменді, партнера нашого воротаря Анатолія Трубіна по португальській Бенфіці.

Відбір на чемпіонат світу 2026

Південна Америка

Бразилія – Аргентина 0:1 (0:0)

Гол: Отаменді, 63.

  • Після перемоги в Ріо-де-Жанейро, Аргентина має в активі 16 очок після шести ігор і очолює Південно-американську групу віддбору.
  • Бразилія займає шосту сходинку, маючи в активі сім очок.
  • Родріго виступає в Реалі разом з українцем Андрієм Луніним.