«Краснікову обіцяли п’ять мільйонів»: журналіст повідомив нові подробиці трансферу Мудрика в Челсі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1215
0 голосів
«Краснікову обіцяли п’ять мільйонів»: журналіст повідомив нові подробиці трансферу Мудрика в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський прокоментував інформацію про те, що спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков хоче отримати п’ять мільйонів з трансферу Михайла Мудрика з Шахтаря до Челсі.

Михайло Співаковський в ефірі «ТаТоТаке» зізнався, що у нього немає доказів, що Євген Красніков отримав гроші за перехід Михайла Мудрика.

«З приводу трансфера Мудрика. В мене немає підтверджень, що якісь домовленості, які на старті були між клубом та агентською компанією, були виконані».

Журналіст додав, що за його інформацією спортивний директор Дніпра-1 залишився незадоволений кінцевими результатами трансферу вінгера збірної України.

«Роберто Моралес колись казав, що Краснікову обіцяли п’ять мільйонів за цей трансфер. За моєю інформацією, там ніхто таких цифр не отримав. Думаю, не всі сторони залишилися задоволеними підсумками цього трансферу», — сказав Співаковський. 

  • Михайло є вихованцем Металіста, де працював Красніков.
  • Гравець перейшов з Шахтаря до Челсі взимку 2023 року за 70 + 30 мільйонів євро.
  • Мудрик в поточному сезоні провів за Челсі десять поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює Михайла в 45 мільйонів євро.
  • Після нічиєї з Манчестер Сіті в 12-му турі АПЛ (4:4) в активі Челсі 16 очок. Челсі посідає десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 
  • В наступному турі команда Маурісіо Почеттіно зіграє на виїзді проти Ньюкасла 25 листопада.