Без представниць Динамо та Шахтаря: відомий склад жіночої збірної України на вирішальні матчі Ліги націй

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
314
0 голосів
Без представниць Динамо та Шахтаря: відомий склад жіночої збірної України на вирішальні матчі Ліги націй
Жіноча збірна України з футболу. Фото: УАФ
Всеукраїнська асоціація жіночого футболу опублікувала заявку національної збірної на вирішальні матчі Ліги націй проти команд Польщі та Сербії.

Жіноча збірна України з футболу назвала склад на вирішальні матчі Ліги націй проти команд Польщі та Сербії, які пройдуть у грудні місяці. Про це повідомила пресслужба Всеукраїнської асоціації жіночого футболу.

Заявка жіночої збірної України на грудневі матчі Ліги націй

  • Воротарки: Катерина Самсон (Ворскла), Дар’я Келюшик (Кривбас), Катерина Боклач (Марсель, Франція)
  • Захисниці: Катерина Корсун, Яна Котик та Ірина Подольська (усі – Ворскла), Ольга Басанська (Кривбас), Любов Шматко (Галатасарай, Туреччина), Яна Деркач (Фомгет, Туреччина)
  • Півзахисниці: Ірина Майбородіна, Надія Куніна (обидві – Колос), Анна Петрик, Ніколь Козлова та Вероніка Андрухів (усі – Ворскла), Вікторія Гірин (Ладомир), Даяна Семків (Кривбас), Таміла Хімич, Натія Панцулая та Дар’я Апанащенко (усі – Житлобуд-1)
  • Форвардки: Яна Калініна та Роксолана Кравчук (обидві – Ворскла), Ольга Овдійчук (Фомгет, Туреччина), Інна Глущенко (Ніцца, Франція)

Нагадаємо, що суперницями наших дівчат, крім полячок та сербок, також є гречанки.

  • Україна набрала три очки після чотирьох поєдинків та займає третє місце. Лідирують полячки – десять балів. У сербок – сім пунктів. У гречанок три, але гірші додаткові показники, ніж у українок.
  • Наші дівчата зберігають шанси на підвищення у класі. Для виходу в Лігу А Україна потрібно виграти обидва матчі та очікувати на втрату очок від Сербії у протистоянні з Грецією.
  • Якщо Україна залишиться на третьому місці за підсумками матчів Ліги націй у грудні, то гратиме у плей-оф з представником Ліги С за збереження прописки у другому дивізіоні турніру.
  • Наступні матчі у рамках Ліги націй підопічні Володимира Пятенка проведуть 1-го та 5-го грудня, коли зіграють проти лідерок групи – Польщі та Сербії відповідно.