Захисник Карпат став антигероєм матчу відбору Євро-2024: розповідаємо, що накоїв підопічний Маркевича

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
611
0 голосів
Захисник Карпат став антигероєм матчу відбору Євро-2024: розповідаємо, що накоїв підопічний Маркевича
Владислав Бабогло. Фото: Google
Гравець оборони львівських Карпат Владислав Бабогло став антигероєм поєдинку своєї національної команди Молдови проти збірної Чехії (0:3) у відборі до Євро-2024.

Учора, 20 листопада, в рамках відбіркового циклу Євро-2024 збірна Молдови зустрічалася з національною командою Чехії. В основі молдовської збірної вийшов на матч захисник Карпат Владислав Бабогло.

У першому таймі господарі поля забили лише один гол – на 14-й хвилині точно пробив Доудєра. Але у другій половині гри довели рахунок до розгромного – Хори на 72-й та Соучек на 90-й хвилині забили по м’ячу.

Відзначимо, що другий та третій голи у ворота молдавської команди влетіли після того, як на 55-й хвилині червону картку отримав Бабогло.

▶️ Відеоогляд матчу Чехія – Молдова дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У підсумку зустріч завершилася перемогою чехів – 3:0. Цей результат приніс господарям поля путівку на чемпіонат Європи-2024 – 15 очок та друге місце у групі. Молдові у цій грі була потрібна тільки перемога, щоб потрапити на турнір.

  • Нагадаємо, фінальна частина Євро-2024 року пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. У турнірі візьмуть участь 24 національні команди.
  • Доля останньої прямої путівки на Євро-2024 вирішиться сьогодні в групі D: тут боротьбу за друге місце ведуть Хорватія і Уельс. Ще три путівки на чемпіонат Європи будуть розіграні в плей-офф шляхом Ліги націй.