Джерело опублікувало зарплати Русина та Кухаревича: скільки заробляють українські легіонери в Чемпіоншипі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
885
0 голосів
Джерело опублікувало зарплати Русина та Кухаревича: скільки заробляють українські легіонери в Чемпіоншипі
Назарій Русин. Фото: Сандерленд
Джерело опублікувало зарплати гравців англійського Чемпіоншипу – стало відомо, хто з українських легіонерів має вищу зарплату: Микола Кухаревич чи Назарій Русин.

Форвард Сандерленда Назарій Русин заробляє 468 тисяч фунтів стерлінгів на сезон. Контракт українця з англійським клубом розрахований на чотири роки і його заробітки є одними з найвищих у команді – шосте місце, повідомляє портал Capology.

Микола Кухаревич у Свонсі заробляє приблизно в два рази менше Русина, але все одно отримав суттєве підвищення, порівняно з зарплатнею в Гіберніані. Валлійський клуб платить українцю 260 тисяч фунтів за сезон, в той час як шотландці давали лише 60 тисяч.

Найбільший заробіток у Чемпіоншипі – у легенди Лестера Джеймі Варді (7,28 мільйона). На другому місці – його одноклубник Харрі Вінкс (4,68 мільйона). На третій позиції за рівнем заробітків у другому за силою дивізіоні Англії перебуває ще один гравець «лисиць» Рікардо Перейра (4,16 мільйона).

  • Назарій Русина перейшов до Сандерленда із Зорі на початку вересня цього року та підписав контракт до 30 червня 2027-го.
  • Асист проти Бірмінгема став для українця першою результативною дією в новому клубі.
  • Микола Кухаревич провів десять поєдинків за Свонсі в усіх турнірах: один гол.