Ребров не обійшовся без сюрпризів: склад збірної України на вирішальний матч з командою Італії

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
694
0 голосів
Ребров не обійшовся без сюрпризів: склад збірної України на вирішальний матч з командою Італії
Тарас Степаненко та Михайло Мудрик, фото: Google
Сьогодні, 20 листопада, збірна України у німецькому Леверкузені зіграє проти збірної Італії у матчі кваліфікації до Євро-2024.

Збірна України зіграє з Італією у відборі до Євро-2024. Стали відомі склади команд на матч.

Сергій Ребров трішки здивував, поставивши в центр оборони в пару до Іллі Забарного Олександра Сватка замість Миколи Матвієнка.

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Сваток, Миколенко, Степаненко, Зінченко, Судаков, Циганков, Мудрик, Довбик.

Італія: Доннарумма, Ді Лоренцо, Буанджорно, Ачербі, Дімарко, Фраттезі, Жоржиньо, Барелла, Дзаньоло, К’єза, Распадорі.

Гру можна буде переглянути на місцевих телеканалах Суспільного. Також матч можна буде подивитися на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, які входять до пакету Максимальний. Початок о 21:45.

  • Команда Сергія Реброва провела сім матчів, набрала 13 очок і посідає третє місце в групі С кваліфікації на Євро-2024. Стільки ж балів у італійців, але вони випереджають Україну за особистими зустрічами, їх влаштує нічия сьогодні. Перша гра збірних у поточному відборі у Мілані закінчилася перемогою команди Лучано Спаллетті (2:1).
  • У разі перемоги над італійцями наша команда гарантовано вийде у фінальну стадію чемпіонату Європи. Якщо українці не потраплять на турнір напряму, вони зможуть це зробити через плей-оф Ліги націй.