Шевченко зробив прогноз на гру Україна – Італія: легенда виділив трьох футболістів команди Реброва

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2553
0 голосів
Шевченко зробив прогноз на гру Україна – Італія: легенда виділив трьох футболістів команди Реброва
Андрій Шевченко. Фото: Getty Images
Як вважає Андрій Шевченко, Михайло Мудрик, Георгій Судаков та Віктор Циганков є цінними гравцями для збірної України, а сама команда, попри війну, показує гарний рівень.

Ексфорвард Мілана та колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився своїми очікуваннями від матчу відбору до Євро-2024 між командами України та Італії 20 листопада.

За словами легенди «россонері», попри війну та номінально домашні матчі, команда показує гарний рівень:

«Це дуже важливий матч, більше, ніж гра для всіх нас. Незважаючи на війну, той факт, що ми змушені грати всі домашні матчі на виїзді, і труднощі, з якими ми стикаємося всередині країни, команда все ще перебуває в хорошій позиції».

Також Шевченко виділив лідерів збірної України:

«Очевидно, що відбулася зміна поколінь, але у нас є цінні гравці, такі як Мудрик, Судаков і Циганков. Ребров зробив чудову роботу в дуже складній ситуації. Він знайшов у собі сили, і команда зміцніла. На даному етапі нам нічого втрачати, але це не означає, що ми задоволені досягнутим»

Наостанок у розмові з La Gazetta Dello Sport колишній тренер синьо-жовтих зазначив, що треба бути уважним з кожним гравцем збірної Італії:

«Я побоююсь не стільки окремих гравців, скільки всієї команди. Навіть для Спаллетті існує висока мотивація. Я дуже поважаю Лучано, він чудовий тренер, один з найкращих, і він, безумовно, хоче вивести Італію на вершину після розчарування на чемпіонаті світу».

  • У Мілані Шевченко виступав з 1999 по 2006 роки, а також у сезоні 2008/2009.
  • Провів за «россонері» 322 матчі, у яких забив 175 голів.
  • У 2016-2021 роках як тренер працював зі збірною України, яку виводив до Ліги А Ліги націй, а також до чвертьфіналу чемпіонату Європи.