Мудрик і Челсі: легендарний тренер назвав головну проблему найдорожчого українського футболіста

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1922
0 голосів
Мудрик і Челсі: легендарний тренер назвав головну проблему найдорожчого українського футболіста
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Як вважає Мирон Маркевич, Михайло Мудрик почав забивати за Челсі через те, що він відчув підтримку головного тренера команди і йому стало психологічно простіше.

Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич у ексклюзивному інтерв'ю сайту «Спорт-Експрес» поділився думками з приводу ситуації щодо Михайла Мудрика у лондонському Челсі.

За словами Маркевича, головне, щоб тренер довіряв футболістам: 

«Кожен футболіст має відчувати до себе довіру з боку головного тренера. Коли є довіра, то футболіст почувається геть інакше і грає, відповідно, теж».

Наостанок Мирон Богданович визнав, що Мудрик почав грати за Челсі саме через довіру головного тренера синіх Маурісіо Почеттіно:

«Почеттіно, як бачимо, в цьому сезоні почав довіряти Мудрику і Михайло нарешті більш-менш заграв за Челсі та почав забивати. Йому стало психологічно простіше. Вірю, що Мудрик ще покаже себе в англійській Прем’єр-лізі в повній красі».

  • Михайло Мудрик в поточному сезоні провів за Челсі 11 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює Мудрика в 45 мільйонів євро.
  • Окрім львівських Карпат, де Маркевич влітку 2023 року почав вже свою четверту каденцію, Мирон Богданович також працював з Металістом (2005-2014), Дніпром (2014-2016) та збірною України (2010).