«Іншого результату я навіть не розглядаю»: легенда українського футболу назвав переможця матчу з Італією

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
592
0 голосів
«Іншого результату я навіть не розглядаю»: легенда українського футболу назвав переможця матчу з Італією
Олексій Михайличенко. Фото: ФК Динамо
За словами Олексія Михайличенка, у матчі з Італією головне, щоб запал до перемоги показали самі гравці збірної України, а склад суперника дозволяє грати з ним.

Колишній півзахисник київського Динамо (1982-1990), а також екстренер біло-синіх (2002-2004, 2019-2020) та збірної України (2008-2009) Олексій Михайличенко в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» поділився своїми очікуваннями від матчу відбору до Євро-2024 проти збірної Італії (20.11).

За словами Михайличенка, синьо-жовті заслуговують на пряму путівку на чемпіонат Європи:

«Очікую перемоги нашої команди. Іншого результату я навіть не розглядаю. Італія пропустила чемпіонат світу і хоче реабілітуватися, але це не наші проблеми. Наша ціль – це вихід на Євро. Думаю, ми гідні того, щоб отримати цю путівку». 

Колишній наставник збірної України розповів, за рахунок чого можна виграти даний поєдинок:

«Кожен матч – це боротьба характерів, а вже потім йде тактика, майстерність та все інше. Думаю, тренерський штаб на чолі з Ребровим дуже добре попрацює і знайде ключ до перемоги. Головне – щоб в очах і серцях наших хлопців була тільки жага до перемоги». 

Михайличенко порівняв збірну Італії за роботи колишнього та нинішнього керманичів – Роберто Манчіні та Лучано Спалетті відповідно:

«При Спалетті вона стала іншою. Із тих матчів, що я бачив, проти цієї Італії можна грати і вигравати. Багато чого буде залежати від того, у якій формі до гри підійде наша команда». 

Наостанок екстренер Динамо виокремив лідерів «скуадри адзурри»:

«Якщо раніше у збірної Італії на кожній позиції були висококласні гравці, то зараз – це рівна команда. На мій погляд, там немає великих зірок. Так, є топові гравці, той же Доннарумма, К’єза, Барела, але вони не рівня Віаллі, Мальдіні, Пірло. З ними можна грати».

  • Матч відбору до Євро-2024 між збірними України та Італії відбудеться 20 листопада.
  • Стартовий свисток на «BayArena» у німецькому Леверкузені пролунає о 21:45 за київським часом.
  • Лише перемога дасть команді Сергія Реброва пряму путівку на Євро. Навіть нічия ж з великою ймовірністю відправить синьо-жовтих у стикові матчі.