У Миколенка та Евертона нові проблеми: «ірискам» загрожує зняття ще дев’яти очок – подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
437
0 голосів
У Миколенка та Евертона нові проблеми: «ірискам» загрожує зняття ще дев’яти очок – подробиці
Віталій Миколенко. Фото: Google
Евертон, за який виступає український захисник Віталій Миколенко, зіштовхнувся з серйозними проблемами. Після рішення про зняття з «ірисок» десяти очок за порушення фінансового фейр-плей три англійські клуби вирішили подати позов на ліверпульський клуб.

Евертон з Віталієм Миколенко можуть опинитися у Чемпіоншипі навіть не через спортивну складову. На днях стало відомо, що з команди українця зняли десять балів.

Тепер Бернлі, Лестер та Лідс збираються подати позов на Евертон на 300 мільйонів фунтів. Якщо вони виграють компенсаційний позов, то «ірисок» позбавлять ще дев’яти пунктів. Про це повідомляє Daily Mail.

Потенційні покупці Евертона, компанія 777 Partners, зобов'язалася надавати близько 20 мільйонів фунтів стерлінгів на місяць для покриття поточних витрат клубу, поки АПЛ оцінює їхню пропозицію про придбання.

Джерело зазначає, що потенційні власники не хочуть платити компенсацію у 300 мільйонів фунтів. А через неможливість виплатити суму Евертон отримає додаткове покарання у вигляді зняття 9 очок.

  • Після зняття десяти очок Евертон опустився на 19 сходинку в турнірній таблиці Прем'єр-ліги.
  • Віталій Миколенко перейшов у ліверпульський клуб у січні 2022 року та має контракт до 30 червня 2026 року.
  • В нинішньому сезоні чемпіонату Англії українець провів вісім матчів та забив два голи.
  • В наступному турі 26 листопада Евертон вдома зіграє проти Манчестер Юнайтед.