«Дуже тепла погода, незвично»: Кучерявий розповів про підготовку збірної України U-21 до гри з Люксембургом

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
318
0 голосів
«Дуже тепла погода, незвично»: Кучерявий розповів про підготовку збірної України U-21 до гри з Люксембургом
Максим Кучерявий, фото: УАФ
Український легіонер шотландського Сент-Джонстона, атакувальний півзахисник Максим Кучерявий, висловився про гру молодіжної збірної України проти Люксембурга.

Максим Кучерявий висловився про збір команди U-21 в Іспанії.

«Дуже тепла погода, незвично, як і для хлопців з України, так і хлопців з Британії, тому що в нас вже холодно, дощі. А тут хороша погода, це додає позитивного настрою».

Кучерявий також розповів про підготовку до гри проти Люксембургу.

«Ми не дивимось на турнірну таблицю, дивимось на те, як ми граємо. Навіть перед грою з Англією всі були впевнені, що якщо ми покажемо наш найкращий футбол, ми досягнемо результату. Так і вийшло. Люксембург – достатньо хороша команда. Ми повинні підходити до гри спокійно, без недооцінки», – сказав Кучерявий в коментарі для УАФ.

  • Сьогодні, 17 листопада, молодіжна збірна України проведе свій черговий поєдинок у відбірному турнірі Євро-2025 (U-21) проти Люксембургу.
  • Поточний відбірний цикл чемпіонату Європи молодіжна збірна України (гравці 2002 року народження й молодші), яку очолює іспанець Унаї Мельгоса, розпочала з трьох поспіль перемог, зокрема здолавши в жовтневому домашньому протистоянні чинних чемпіонів Європи – англійців (3:2).
  • Наступні, номінально домашні матчі української молодіжки, із Люксембургом та Азербайджаном, пройдуть на стадіоні «Нуева-Кондоміна» в іспанській Мурсії.