Збірна України обіграла Лехію в «секретному» матчі: Реброву і Ко протистояло троє співвітчизників

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
509
0 голосів
Збірна України обіграла Лехію в «секретному» матчі: Реброву і Ко протистояло троє співвітчизників
Збірна України з футболу. Фото: УАФ
У таємному матчі збірна України залишила свої ворота у недоторканості від гравців ґданської Лехії, яка не змогла забити сама, натомість пропустила від підопічних Сергія Реброва двічі.

16 листопада на «Polsat Plus Arena» у Ґданську відбувся тренувальний матч між місцевою Лехією та збірною України, який пройшов за зачиненими дверима без відеотрансляції.

Підопічні Сергія Реброва відкрили рахунок ще у першому таймі зусиллями Піхальонка, а Назарина у другій половині лиш закріпив успіх синьо-жовтих. Як наслідок – збірна України здобула перемогу над першоліговою командою.

Футбол. Тренувальний матч.

Лехія – Україна – 0:2

Голи: Піхальонок 24, Назарина 53

  • У складі Лехії також зіграли усі три українці команди: Богдан Сарнавський провів на полі перший тайм, Максим Хлань відіграв 59 хвилин, а Іван Желізко отримав 90 хвилин ігрового часу.
  • Наступний матч команда Реброва проведе 20 листопада у Леверкузені у відборі до Євро-2024 проти збірної Італії. Початок – о 21:45 за Києвом.
  • Лехія ж у черговій грі Першої ліги, де команда з Ґданська займає поточне третє місце, зіграє 24 листопада у Гдині в рамках 16-го туру проти місцевої Арки, кольори якої представляє Олександр Азацький.