Лалатович офіційно очолив європейський клуб, замінивши росіянина: де працевлаштувався колишній тренер Зорі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
927
0 голосів
Лалатович офіційно очолив європейський клуб, замінивши росіянина: де працевлаштувався колишній тренер Зорі
Ненад Лалатович. Фото: Google
Колишній головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович став новим керманичем сербського Спартака з Суботиці. 45-річний фахівець украв угоду до кінця поточного сезону.

Ненад Лалатович – новий головний тренер сербського Спартака із Суботиці.

Колишній головний тренер луганської Зорі замінив на тренерському містку росіянина Олександра Кержакова, звільненого за незадовільні результати. 

«Бути тренером Спартака – велика честь, Це великий клуб, у мене було відчуття, що одного разу я стану його тренером. Домовилися за дві хвилини, особливих умов не ставив. 

В мене була пропозиція з Кіпру, мені вже все надіслали на підпис, ще два клуби з Суперліги цікавилися мною, але я відмовився, тому що амбіції цих команд не відповідали моїм амбіціям», – наводить слова Лалатовича портал Kurir.

  • Спартак виступає у вищому дивізіоні Сербії – Суперлізі. 
  • Після 14-ти турів нова команда Лалатовича має в активі 16 очок та посідає 11-ту сходинку в турнірній таблиці.
  • Ненад Лалатович очолив Зорю 4 липня 2023 року. 27 серпня на пресконференції після гри п'ятого туру української Прем'єр-ліги проти Минаю (1:1) фахівець заявив, що подає у відставку.
  • Під керівництвом 45-річного сербського спеціаліста Зоря провела шість поєдинків: одна перемога, дві нічиї та три поразки.