«Планував їхати в Україну, але поїхав в Іспанію»: Маркевич висловився про відхід з Маріуполя та критику Павлова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1306
0 голосів
«Планував їхати в Україну, але поїхав в Іспанію»: Маркевич висловився про відхід з Маріуполя та критику Павлова
Остап Маркевич. Фото: Фейсбук ФК Карпати (Львів)
Асистент головного тренера львівських Карпат Остап Маркевич прокоментував заочний конфлікт з Миколою Павловим та розповів де перебував під час гарячої фази російсько-української війни.

Колишній головний тренер Маріуполя Остап Маркевич нарешті хоч щось відповів Миколі Павлову, котрий звинуватив його та двох його асистентів у втечі з команди, «з корабля», якщо цитувати Миколу Петровича, одразу після початку широкомасштабної війни в Україні у лютому 2022 року.

«Мені було дивно чути ці коментарі, тому що людина взагалі не була там, і не може дати конструктивний аналіз того, що відбувалось. Як можна це назвати втечею, якщо я зібрав команду 3 березня і оголосив про своє рішення.

Якщо хлопцям потрібна була моя допомога в плані психології чи підтримки – це дуже добре. Якщо вони на мене образились, то для мене, як тренера, це звучить як комплімент. Якщо б їм було все одно, то для мене це було б набагато гірше». 

Розповів Маркевич-молодший і де він сам був та що робив під час найактивнішої наразі фази російсько-української війни.

«В цей складний час я вирішив, що маю бути десь в пригоді, тому що мій народ страждав в цей момент. Я хотів бути чимось корисним. Я не хотів просто сидіти в п’ятизірковому готелі і дивитись і інтернеті, що відбувається. 

Так. Я планував їхати в Україну, але пізніше так склались обставини, що я поїхав до своєї сім’ї в Іспанію, і там ми займалися справами, які допомагали Україні і українцям», – розповів Остап Маркевич в інтерв’ю клубній пресслужбі Карпат.

  • Остап Маркевич тренував Маріуполь з 2020 року до часу тимчасового розформування команди в лютому 2022.
  • Нині Остап Маркевич входить до тренерського штабу львівських Карпат, які очолює його батько Мирон Маркевич.