Більше мільйона євро за тиждень: відомо, скільки вже заробив Мессі в Інтері Майамі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
623
0 голосів
Більше мільйона євро за тиждень: відомо, скільки вже заробив Мессі в Інтері Майамі
Ліонель Мессі. Фото: Google
Легендарний аргентинський форвард Ліонель Мессі заробляє в Інтері Майамі фантастичні гроші. Журналісти порахували, що за один місяць 36-річний футболіст отримує більше мільйона доларів.

Ліонель Мессі – один з кращих футболістів в історії, який заробляє солідну зарплатню в Інтері Майамі. Колишній капітан каталонської Барселони та французького ПСЖ за свій дворічний контракт з американським клубом отримає приблизно 107,6 млн євро (53,8 млн євро на рік).

Журналісти SportBible порахували, що аргентинець отримує у клубі зарплату приблизно 1,05 мільйона євро на тиждень. Таким чином, після 17 тижнів, проведених у команді MLS, аргентинська зірка наразі заробила приблизно 17,9 мільйонів євро з базової зарплати.

Чемпіон світу минулого року також отримує значні суми грошей від партнерства, яке він має з великими компаніями спортивного обладнання, а також від потокових платформ, які транслюють матчі Інтер Маямі.

Загалом за період в Маямі Ліонелю вдалося заробити приблизно 19 мільйонів євро (19 011 662 євро чистими).

  • Нагадаємо, що у жовтні аргентинець виграв свій восьмий «Золотий м’яч».
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах за Інтер Майамі Лео провів 14 матчів, забив 11 голів та віддав п’ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 35 мільйонів євро.
  • Інтер Маямі посів 14 місце в Східній конференції MLS і не вийшов до плей-офф.