«Гра всього життя»: Зінченко проанонсував матч Україна – Італія у відборі Євро-2024

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
260
0 голосів
«Гра всього життя»: Зінченко проанонсував матч Україна – Італія у відборі Євро-2024
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
26-річний захисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився своїми очікуваннями від домашнього матчу проти Італії у кінцевому турі кваліфікації до Євро-2024.

Лідер збірної України Олександр Зінченко висловився напередодні поєдинку з Італією в останньому турі кваліфікації Євро-2024.

«Це буде велика гра. Безумовно, це буде гра нашого життя. Особливо зараз, у найважчий час незалежності цієї країни. Принести якісь позитивні новини для українського народу – це так важливо. Зіграти на Євро – це вже дивовижне досягнення, особливо зараз».

Футболіст пояснив, наскільки великою буде мотивація синьо-жовтих на цю гру.

«Усі ми з дитинства мріяли грати за національну збірну, але особливо зараз, коли в нашій країні війна, ми повністю розуміємо всю відповідальність. В кожній грі, навіть у товариській, коли ви виграєте, це приносить багато позитивних емоцій для наших людей», – цитує Зінченка Evening Standard.

  • Матч Україна – Італія відбудеться 20 листопада у німецькому Леверкузені на стадіоні «БайАрена»;
  • Наша команда посідає друге місце в групі, маючи 13 очок. Італія розташовується на третьому місці із десятьма балами в активі, однак «сквадра адзурра» 17 листопада проведе ще одну домашню гру із Північною Македонією.