«Магія Коваленка: гол, який прирік Наполі та Гарсію»: український хавбек може «звільнити» екстренера Роналду

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
594
0 голосів
«Магія Коваленка: гол, який прирік Наполі та Гарсію»: український хавбек може «звільнити» екстренера Роналду
Віктор Коваленко, фото: Емполі
Хавбек Емполі та збірної України Віктор Коваленко завбив переможний гол у ворота Наполі в рамках 12-го туру Серії А. Італійська преса оцінила гру нашого співвітчизника.

Віктор Коваленко розпочав виїзний матч Емполі проти Наполі на лаві для запасних, але з’явився на полі на 71-й хвилині та точним ударом приніс своїй команді перемогу на останніх хвилинах гри. Для нашого співвітчизника це дебютний гол у футболці Емполі.

Італійська преса в один голос стверджує, що точний удар Коваленка приблизив відставку головного тренера Наполі Руді Гарсію.

La Gazzetta dello Sport

Наполі зазнав поразки від Емполі в компенсований час і був освистаний вболівальниками: Гарсія за крок від відставки. Вітаємо Емполі Андреаццолі, який провів інтелігентну гру, вичавивши з неї максимум на останніх хвилинах завдяки голу Коваленка.

Tuttosport

Магія Коваленка: гол, який прирік Наполі та Гарсію.

Corriere della Sera

Гол Коваленка викликав на стадіоні імені Марадони озноб: гучне освистування натовпу, пригнічені погляди самих гравців адзуррі, які зі Скудетто на грудях мають на одинадцять очок менше, ніж у минулому сезоні, та туманне майбутнє Гарсії.

Відзначимо, що Наполі розглядає варіант зі звільненням головного тренера команди Руді Гарсії, повідомляє інсайдер Фабріціо Романо.

  • С 2022 по 2023 рік Гарсія працював в Аль-Насрі, за який виступає Кріштіану Роналду.
  • Після сьогоднішньої гри Емполі набрав десять очок та вийшов на 17-те місце у турнірній таблиці чемпіонату Італії. Наполі йде четвертим, набравши 21 бал.
  • У наступному турі команда українця поміряється силами з Сассуоло. Гра запланована на 26 листопада.
  • У вересні місце на чолі Емполі зайняв Ауреліо Андреаццолі, для якого це буде вже четвертий прихід в клуб.