Фінальні поєдинки збірної України у Лізі Націй: дата та час матчів з Сербією та Польщею

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1107
0 голосів
Фінальні поєдинки збірної України у Лізі Націй: дата та час матчів з Сербією та Польщею
Жіноча збірна України з футболу. Фото: УАФ
1 та 5 грудня національна жіноча збірна України зіграє заключні матчі у груповому турнірі Ліги націй. УАФ опублікувала інформацію про дату та час поєдинку.

Футбольний союз Сербії затвердив місце проведення домашнього матчу національної жіночої команди Сербії зі збірною України в рамках групового етапу дивізіону Ліги B.

Матч шостого туру між Сербією та Україною відбудеться 5 грудня о 20:00 в Старій Пазові на центральному стадіоні футбольної бази національних збірних (Стадіон Спортивного Центру Футбольного Союзу Сербії).

Також варто відзначити, що перед цим поєдинком відбудеться матч п'ятого туру між Україною та Польщею. Матч відбудеться 1 грудня на стадіоні «Сталь» у місті Стальова Воля (початок гри о 19:00).

Турнірна таблиця :

  • За підсумком групових матчів буде визначено чотири найкращі команди ліги A (переможниці кожної з груп), які зіграють у фінальному турнірі Ліги націй. 
  • Переможниці ліг B і C підвищаться в дивізіоні, а найгірші команди понизяться або боротимуться за збереження місця, залежно від результатів.