Реал з Луніним розгромив Валенсію з Яремчуком: український воротар пропустив гол в кінці матчу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
523
0 голосів
Реал з Луніним розгромив Валенсію з Яремчуком: український воротар пропустив гол в кінці матчу
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
88 хвилин Андрій Лунін тримав ворота в недоторканності, але гравці Валенсії змогли дещо зіпсувати розгромну перемогу Реала, розмочивши неприємний рахунок.

11 листопада в рамках 13-го туру чемпіонату Іспанії на «Сантьяго Бернабеу» відбулося українське дербі між Реалом Андрія Луніна та Валенсією Романа Яремчука.

Воротар «вершкових» починав гру в основі, і попри швидкий забитий гол його команди, декілька разів йому довелося виручати своїх одноклубників на початку гри.

Втім, далі господарі поля за підтримки трохи більше ніж 70 тисяч вболівальників прибрали ініціативу до власних рук та ще до перерви встановили результат 2:0 на свою користь.

Двох голів для підопічних Карло Анчелотті виявилося замало і протягом перших п'яти хвилин другого тайму Реал провів ще два м'ячі. А наприкінці матчу 20 хвилин ігрового часу отримав Яремчук, який особливо нічим не запам'ятався.

Під кінець зустрічі Родріго оформив дубль та зробив рахунок непристойним – 5:0, але Валенсія змогла відповісти та не дати Луніну провести гру «на нуль».

Відео пропущеного голу українця

Футбол. Ла Ліга. 13-й тур.

Реал Мадрид – Валенсія – 5:1

Голи: Карвахаль 3, Віні Джуніор 42, 49, Родріго 50. 83 – Дуро 88

  • Лунін за свій виступ отримав наступні оцінки: Sofascore – 7.0 (друга з кінця оцінка серед гравців Реалу), Whoscored – 6.5 (найнижча оцінка серед основних гравців Реалу).
  • Яремчука ж статистичні портали оцінили наступним чином: Sofascore – 6.5 (третя оцінка серед гравців Валенсії), Whoscored – 6.0 (четверта оцінка серед гравців Валенсії).
  • Реал продовжує гонитву за Жироною, яка нині лідирує у таблиці Ла Ліги. Між командами – два бали.
  • Мадридська команда в наступному матчі, який припаде на 26 листопада, завітає в гості до Кадіса.
  • Валенсія ж продовжує перебувати в середині турнірної таблиці, а саме на десятому місці.
  • «Кажани» 25 листопада приймуть Сельту.