«Він чудово маніпулює людьми»: колишня дівчина ексфорварда Вереса розкрила скандальні деталі поведінки гравця

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
257
0 голосів
«Він чудово маніпулює людьми»: колишня дівчина ексфорварда Вереса розкрила скандальні деталі поведінки гравця
Роберт Гегедош. Фото: Google
За словами колишньої дівчини Роберта Гегедоша Тетяни Леус, форвард вміє гарно маніпулювати людьми, тому йому легко було напозичати у неї 200 тисяч гривень.

Колишня дівчина ексфорварда Миная, Вереса та ФК Перемога Роберта Гегедоша Тетяна Леус у ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу» розповіла шокуючі деталі поведінки нападника.

Як зазначила дівчина, вона надсилала Гегедошу гроші до особистої зустрічі з ним, а цьому є об'єктивна причина:

«Не знаю, ось така в нього харизма. Гегедош чудово маніпулює людьми. Вже потім я спілкувалась з багатьма людьми, які його знають і зрозуміла, що він чудово маніпулював не тільки дівчатами, а і чоловіками. Це в нього круто виходило». 

За словами Тетяни, Роберт заборгував їй кругленьку суму:

«Він просив гроші на лікування, на якісь аналізи, щоб комусь повернути борг! Одного разу на 8 березня, сказав мені, що мамі нема за що букет квітів купити. Я дала йому грошей. Поступово суми, які він просив, збільшувались, і дійшло до того, що він був мені винен вже 200 тисяч гривень».

Натомість сам форвард повертати кошти не дуже-то й хотів:

«Гегедош годував тільки обіцянками: «Сонечко, зайчик, я тобі все віддам, не переживай. Скоро прийде зарплата». Потім я побачила, що він повернувся до своєї колишньої дівчини, а гроші мені так і не віддав».

Наостанок Тетяна розповіла, чим закінчилася дана ситуація:

«Верес віддав з його зарплати 150 тисяч гривень, а потім у Гегедоша закінчився контракт з рівненським клубом і ще 50 тисяч він залишився мені винен. Я побачила, що Роберт перейшов в ФК Перемога, знайшла телефон їхнього президента – Феміса Сагірова – і написала йому.

Я пояснила ситуацію, що Гегедош винен мені гроші, скинула докази, він мене зрозумів і повірив. Потім він мені зателефонував із Туреччини, біля нього сидів Гегедош, який взяв трубку і сказав: «Я тобі нічого не винен!». Я дуже вдячна Фемісу, тому що він розрахувався за Гегедоша зі мною». 

  • Гегдош за свою кар'єру змінив з майже десяток футбольних клубів.
  • Окрім українських Металіста 1925, Миная, Вереса та ФК Перемога, Роберт також виступав у Польщі, Вірменії та на Мальті.
  • Нині форвард є гравцем ісландського Кефлявіка.