«Нехай мене притягують за статтею, як проститута»: експрезидент українського клубу в шоці від вчинку Гегедоша

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
428
0 голосів
«Нехай мене притягують за статтею, як проститута»: експрезидент українського клубу в шоці від вчинку Гегедоша
Роберт Гегедош. Фото: НК Верес
Колишній президент ФК Перемога з Дніпра, а нині власник кіпрського клубу Героскіпу Феміс Сагіров, розповів про неадекватну поведінку ексгравця Вереса Роберта Гегедоша.

Український бізнесмен Феміс Сагіров, який нещодавно придбав кіпрський клуб Героскіпу, розказав максимально цікаві подробиці про фактично особисте життя колишнього форварда Минаю та Вереса Роберта Гегедоша, якого він свого часу запросив до Перемоги.

Пригадав Сагіров кількома словами і захисника Дмитра Немчанінова.

«Це була моя помилка, про яку я шкодую досі. Я запросив із Вереса справжніх чортів – Гегедоша та Немчанінова, які отримали зарплати і шалені підйомні наперед. 

Вони не зіграли за ФК Перемога жодної офіційної гри, зате бухали і дебоширили в Туреччині. Персонал готелю навіть викликав на них поліцію. Я подивився на цей цирк і полетів на Кіпр 27 лютого. А вони кажуть, що ми кинули їх у Туреччині». 

Але це були ще квіточки, ягідки від Гегедоша визріли згодом.

«Мені написала якась дівчина з Рівного і сказала, що Гегедош винен їй грошей. Він вступав із ними в статевий контакт, а потім виманював гроші і пропадав. 

Я його викликав і кажу: «Мені пишуть дівчата, що ти винен їм грошей, і просять розрахуватися». На що він відповів: «Нехай мене притягують за статтею, як проститута». Я в шоці на нього дивлюся, а сам думаю: «Ну ти й хворий»!», – розповів Сагіров в інтерв’ю «Українському футболу». 

  • ФК Перемога дебютувала у Другій лізі у сезоні-2020/2021, років посівши дев’яте місце.
  • Клуб з Дніпра припинив виступи на професійному рівні після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.