«Легендарний алкоголік, який паразитує на футболі»: відомого українського тренера звинуватили у здачі матчів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
415
0 голосів
«Легендарний алкоголік, який паразитує на футболі»: відомого українського тренера звинуватили у здачі матчів
Олег Таран. Фото: Google
Експрезидент ФК Перемога з Дніпра, а нині власник кіпрського клубу Героскіпу Феміс Сагіров, розповів – свого часу Олег Таран був помічений у тому, що намагався «зіграти на контору».

Український бізнесмен Феміс Сагіров, який з недавніх пір укорінився на Кіпрі і вже придбав на острові клуб Героскіпу, розказав дуже цікаві подробиці співпраці з Олегом Тараном.

Фахівець, який насамперед добре відомий роботою в Кривбасі та запорізькому Металурзі, виявляється, намагався зіграти кілька договірних поєдинків, коли був тренером друголігової Перемоги з Дніпра. 

«Це легендарний алкоголік, який паразитує на футболі. Він навіть намагався продати трьох футболістів ФК Перемога в інші клуби, коли працював у мене в команді – Сьомку, Сидоренка і Павлюка.

Таран намагався на нас тиснути, щоб ми віддали йому відкріпні на цих гравців.  Кілька матчів Таран намагався продати, але слава Богу, я встигав реагувати». 

Сагіров навіть назвав прізвище гравця, який був ймовірним посібником Тарана.

«У Тарана був такий воротар – Варцаба, якого вони всюди водили за собою. Через нього вони намагалися іноді зливати матчі і мені доводилося втручатися на льоту. Я запропонував Тарану і Варцабі поїхати на детектор брехні, але вони відмовилися.

Потім усе йшло нормально, напевно, боялися. Якщо проаналізувати виступи Варцаби за ФК Перемога, то у нас і донині є до нього питання щодо кількох матчів», – розповів Сагіров в інтерв’ю «Українському футболу».

  • ФК Перемога дебютувала у Другій лізі у сезоні-2020/2021, років посівши дев’яте місце.
  • Клуб з Дніпра припинив виступи на професійному рівні після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.