«Коли-небудь він буде працювати в Динамо»: Циганик розповів про серйозну місію Шевченка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3741
0 голосів
«Коли-небудь він буде працювати в Динамо»: Циганик розповів про серйозну місію Шевченка
Андрій Шевченко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думками про те, що Андрій Шевченко може очолити Динамо у майбутньому, а також висловився щодо роботи легенди у UNITED 24.

Ігор Циганик в ефірі авторського шоу на ютубі запевнив, що Андрій Шевченко у майбутньому обов’язково займе якусь посаду у Динамо.

«Чи очолить Шевченко Динамо? Я колись казав, що Блохін має очолити Динамо. Думаю, коли-небудь Шевченко також буде працювати в Динамо. На якій посаді, я не знаю, але думаю, шо це станеться».

Але зараз у легенди вітчизняного футболу є надзвичайно важлива місія у UNITED 24.

«На сьогоднішній момент Андрій Миколайович зосереджений на своїй роботі у UNITED 24, у нього дуже серйозна місія. Ми коли з ним говоримо, то більше обговорюємо соціальні моменти. Хоча футболом він дуже цікавиться, їздить на всі матчі збірної, намагається підтримувати всі клуби.  

Його поява в українському футболі може бути достатньо потрібною в сьогоднішній момент, але зараз він зосереджений на роботі в UNITED 24», — сказав журналіст. 

  • Андрій Шевченко за час професійної кар'єри захищав кольори київського Динамо, італійського Мілану та лондонського Челсі. Свої найкращі роки українець провів у Мілані, з яким виграв Лігу чемпіонів та «Золотий м’яч» в 2004 році.
  • За всю кар’єру український голеадор зіграв у всіх турнірах 653 матчі: 326 голів, 77 результативних передач.
  • За збірну України Шевченко провів 111 матчів: 48 голів.